Integral-Coaching-Testimonials

embracelife.dk - Integral coaching v/Ole Vilstrup

Integral Coaching Testimonials

 
embracelife.dk - Integral coaching v/Ole Vilstrup

Integral Coaching Testimonial – Barbara

Mit forløb som øvelseskanin hos Ole var en udviklingsrejse som har udvidet min selvforståelse på en meget værdifulde måde, og som jeg er meget taknemmelig for.
 
Oles hjerteligt, ligeværdige og opmærksomme tilgang skabte den fornødne tillid for mig at undersøge både styrker og udfordringer i mit indre landskab. Efterhånden opstod der langt større selvindsigt, forståelse af dilemmaer jeg havner i, og øget handlefrihed. Øvelserne mellem sessionerne var en vigtig del af rejsen og gav de fornødne skub til selvansvarlighed, samt læring om effekten af ændrede vaner.
Ole evnede at finjustere balancen mellem at støtte og at udfordre undervejs i processen, på en meget indlevende måde, der gjorde at jeg fik optimal læring med, som jeg ikke vil glemme.
En stor tak til Ole for hans medmenneskelighed som er i særklasse!

Barbara Paulsen

Go to top

 

embracelife.dk - Integral coaching v/Ole Vilstrup

Integral Coaching Testimonial – Anne Mette

Jeg kom med på det første coaching forløb ved Ole, hvor han søgte “kaniner” til et nyt integralt coaching koncept.
Jeg var så utrolig heldig at få lov til at være med. Efterfølgende er jeg nu i gang med et længerevarende forløb.

Denne coaching metode har gjort en kæmpe forskel. Jeg har oplevet det som et forløsende og nærmest magisk forløb.
Det er på en eller anden måde blevet til en tro følgesvend i min hverdag.

Ole har med sit åbne og ærlige væsen formået at få mig til at føle mig tryg og givet mig en følelse af, at det er ok at være mig.
Som coach ser jeg Ole som utrættelig og støttende, når det drejer sig om at finde frem til sagens kerne.

Jeg har ikke tidligere oplevet at arbejde med en coach af samme kaliber som Ole.
Den anerkendende og rummelige tilgang har været guld værd for mig i forløbet.

Anne Mette Hjort Pedersen

Go to top

 

embracelife.dk - Integral coaching v/Ole Vilstrup

Integral Coaching Testimonial – Gert

Jeg kan på det varmeste anbefale et integral coachings forløb hos Ole. Med sine præcise analyser og gennemarbejdede opgaver til sessionerne, har det hjulpet mig til at få lys på, hvad det er, jeg præcis har haft brug for, for at komme videre. Dels i min egen udvikling, dels i forhold til mit firma. Ole har været grundig og samtidig gået i dybden med sine spørgsmål.

Opgaverne i mellem de enkelte sessioner har i høj grad medvirket til, at jeg har måttet arbejde med nye vinkler på de udfordringer, jeg har tumlet med. Selv om det har været uvant, har det samtidig været utrolig lærerigt og en virkelig stor øjenåbner.

Gert Henning Rasmussen

Go to top
 

embracelife.dk - Integral coaching v/Ole Vilstrup

 

Mere om integral coaching klik her.